Ny giv i grenseverdi arbeidet

Arbeidstilsynets «Retningslinje og rutine for utarbeidelse og fastsettelse av grenseverdier for forurensninger i arbeidsatmosfæren», som ble publisert før sommeren, signaliserer en ny giv i grenseverdi arbeidet.

Continue reading

Ny MOU signert av IOHA

Asbestonomy 2022 ble arrangert i London 16. -17. juni. På konferansen deltok det representater fra de flere landene som enten fortsatt benytter eller tidligere har benyttet asbest.

Continue reading

Vårkonferansen 9. mai 2022

Vårkonferansen 9. mai 2022

Lenke til presentasjoner

ååå det var deilig å kunne møtes igjen

Nesten 130 medlemmer, foredragsholdere og utstillere deltok på vårens vakreste yrkeshygiene enventyr – NYFs årlige vårkonferanser. På grunn av pandemien er det tre år siden sist, det var derfor stor spenning om hvor mange som ville finne veien til Thon Hotel Opera denne gange. Det var god stemning og høylytte diskusjoner og erfaringsutvekslinger. Flere har sagt i fra at de kommer til å jobbe videre med dette temaet når de er tilbake i egen bedrift. 

Presentasjonene fra konferansen vil dere enten finne på Vårkonferansen sin hjemmeside (via lenker som er satt inn i programmet). De som dere ikke finner der vil bli delt via en dropbox lenke til de som deltok på konferansen. 

YH-HJELP

YH-HJELP er et regneark laget for å gi hjelp til å vurdere yrkeshygieniske målinger som skal sammenlignes mot grenseverdi.

Continue reading